Castraveti in otet

de Lau in Muraturi, 21 Noi 2019 | 6126 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l otet
  • 2 l apa
  • 3 linguri sare
  • 9 linguri de zahar
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • crengute marar
  • usturoi
  • telina
  • hrean
  • castraveti
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Castravetii ii spalam si le indepartam capetele.

Intr-o oala punem apa cu otetul (eu am avut otet de vin) impreuna cu sare, zahar si boabele de mustar si piper (eu am avut mix de boabe de mustar).

Punem la fiert pana ce da in clocot.

In boarcanele sterilizate adaugam crengute de marar, felii de usutroi, hrean si optional telina.

Adaugam castraveti in borcane si lichidul caldut (nu fierbinte ca se vor mura).

Inchidem borcanele, le intoarcem cca 5-10 min cu capacul in jos, dupa care le intoarcem cu capacul in sus si le acoperim cu o patura pana a 2 zi, cand le vom depozita in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gogosari in sos de mustar cu otet